صفحه اصلی:اطلاعیه ها

1395/07/04 :تاریخ انتشار

راهنمایی‌های لازم برای پذیرفته‌شدگان رشته های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی

قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد ممتازین سال تحصیلی ۹۶-۹۵‌:

قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی پیوسته با آزمون سال تحصیلی ۹۶-۹۵‌:

کلیه پدیرفته شدگان می توانند از ساعت ۳۰/‏۹ صبح امروز شنبه ۳/‏۷/‏۹۵ نسبت به پذیرش اینترنتی خود اقدام نموده و سپس براساس زمانبندی اعلام شده ذیل جهت تحویل مدارک به دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی  مراجعه نمایند.

کلیه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته بدون آزمون سال ۹۵ که نسبت به پذیرش اینترنتی خود اقدام نموده اند می توانند از روز شنبه مورخ ۰۳/‏۰۷/‏۹۵ برابر زمانبندی اعلام شده به دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی مراجعه و در خصوص تحویل مدارک و تأیید نهایی پذیرش خود اقدام نمایند.

قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع دکتری با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحدخوی  به اطلاع می رساند: ‌محل ثبت نام و تحصیل این عزیزان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی  می باشد. خواهشمند است جهت اطلاع از زمان و نحوه ثبت نام به سایت اینترنتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی مراجعه نمائید

کلیه پذیرفته شدگان جدید مقطع دکتری ورودی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۶-۹۵ می توانند از ساعت ۱۲ ظهر روز شنبه مورخ ۲۷/‏۰۶/‏۹۵ نسبت به پذیرش اینترنتی خود اقدام نمایند. شایان ذکر است و جهت ثبت نام و ارائه مدارک مورد نیاز به دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی واقع در بلوار آیت الله خویی  مراجعه  نمایند.  زمان پذیرش اینترنتی و حضوری پذیرفته شدگان ممتاز به محض اعلام مرکز سنجش و پذیرش اطلاع رسانی می گردد.

کلیه پذیرفته شدگان جدید مقطع کارشناسی ارشد ورودی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۶-۹۵ می توانند از ساعت ۱۰ صبح روز چهارشنبه مورخ ۲۴/‏۰۶/‏۹۵ نسبت به پذیرش اینترنتی خود اقدام نمایند. شایان ذکر است برنامه زمانبندی مراجعه حضوری پذیرفته شدگان روز شنبه مورخ ۲۷/‏۰۶/‏۹۵ اعلام شد. زمان پذیرش اینترنتی و حضوری پذیرفته شدگان ممتاز به محض اعلام مرکز سنجش و پذیرش اطلاع رسانی می گردد.

قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحدخوی به اطلاع می رساند:

محل ثبت نام و تحصیل این عزیزان دردانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی  می باشد.

کلیه پذیرفته شدگان جدید مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته بدون آزمون سال تحصیلی ۹۶-۹۵ می توانند از صبح روز شنبه مورخ ۲۰/‏۰۶/‏۹۵ نسبت به پذیرش اینترنتی خود اقدام. نمایند. شایان ذکر است برنامه زمانبندی مراجعه حضوری پذیرفته شدگان متعاقباً از طریق همین سایت تا اواخر شهریورماه اعلام خواهد شد.

آدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی و محل ثبت نام دانشجویان جدید الورود:

خوی، بلوار آیت الله خویی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی، ساختمان اداری ، طبقه دوم

پست الکترونیکی:iaukhoy@yahoo.com

تلفن:5 الی 36430001 با پیش شماره 044