1398/07/15 :تاریخ انتشار

برگزاری دوره مربی‌گری آمادگی جسمانی در واحد خوی

مسئول تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی از برگزاری دوره مربی‌گری آمادگی جسمانی درجه3 در این واحد خبر داد.

دکتر ابوالفضل امامی در گفتگو با روابط عمومی واحد خوی با بیان این خبر گفت: در راستای سیاست‌های کلی اداره کل ورزش و تربیت‌بدنی دانشگاه، تعمیم و گسترش فرهنگ ورزش همگانی، بالابردن سطح کیفی مربیان و توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار، این دوره زیر نظر فدراسیون ورزش های همگانی با شرکت 62 نفردر مدت 6 روز به صورت نظری و عملی برگزار شد و امروز پایان یافت.

بنابراین گزارش مدرسین دوره دکتر بهزاد حسینی و دکتر سیما مکاری بودند و این دوره در مجموعه ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی و در دو بخش پسران و دختران برگزار شد و پذیرفته شدگان آزمون‌های نهایی این دوره، مدرک رسمی مربی‌گری درجه3 از فدراسیون ورزش‌های همگانی را دریافت خواهند کرد.