1398/07/14 :تاریخ انتشار

بدرقه کاروان دانشجویی زائران اربعین حسینی

آئین بدرقه کاروان اربعین حسینی در دانشگاه آزاد اسلامی خوی برگزار شد

علی رضاپورمقدم معاون دانشجویی واحد خوی با اعلام این خبر افزود: این آئین معنوی به همت  معاونت دانشجویی دانشگاه، بسیج دانشجویی، کانون‌های علمی فرهنگی، هلال احمر و پرستاران ایثارگر دانشجو و برای ابلاغ پیام نورانی اباعبدالله‌الحسین در این برهه حساس تاریخی که همه دشمنان اسلام ناب محمدی کمر به نابودی عبرت‌ها و بصیرت‌های حسینی بسته‌اند برگزار‌شد.

بنابراین گزارش در این مراسم دانشجویان با برپایی ایستگاه صلواتی از حاضران و زائران پذیرایی کردند و40 تن از زائران و خادمان موکب صاحب‌الزمان شهرستان خوی در عمود ۸۲۸ مسیر نجف به کربلا با شکوه و شور حسینی و در میان نوای گرم مداحان اهل‌بیت(ع) از دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی مشایعت شدند. لازم به ذکر است خیمه حسینی در واحد دانشگاه آزاد اسلامی خوی تا روز چهارشنبه ۱۷ مهر ماه ادامه خواهد داشت.