1398/07/10 :تاریخ انتشار

افتتاح کارگاه تراشکاری و تولید قطعات خودرو

به روابط عمومی واحد خوی کارگاه تراشکاری و تولید قطعات خودرو با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان خوی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی افتتاح شد.

سیدمحمدعابدی فرماندار شهرستان خوی در این مراسم به نقش دانشگاه ها در توسعه کشورها اشاره کرد و افزود: دانشگاه ها می توانند در جنگ اقتصادی که استکبار جهانی به رهبری آمریکا علیه نظام جمهوری اسلامی تحمیل نموده است با تولیدات علمی و صنعتی نقش مهمی در خنثی کردن تحریم ها ایفا نمایند.
وی در ادامه عامل توسعه کشورها در دهه های گذشته را ثروت و نیروی انسانی عنوان کرد و افزود: امروز خلاقیت و نوآوری دو مولفه اصلی در پیشرفت کشورها هستند و باید به این دو مؤلفه توجه ویژه شود.
فرماندار شهرستان خوی افتتاح کارگاه تراشکاری و تولید قطعات خودرو را نمونه بارز حلقه ارتباط بین صنعت و دانشگاه دانست و افزود: ارتباط میان صنعت و دانشگاه تاثیر بسزایی در اشتغالزایی در سطح جامعه خواهد داشت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی نیز با ارائه گزارشی از روند راه اندازی این کارگاه با اشاره به سال رونق ملی گفت: این کارگاه با همکاری بخش صنعت و با استفاده از ظرفیت های نرم افزاری و سخت افزاری دانشگاه تولید تعدادی از قطعات خودروهای سنگین را شروع کرده و به تدریج گسترش خواهد یافت.

دکتر محبوب مهدویان در بخش دیگری از سخنان خود یکی از اهداف تاسیس این کارگاه را ایجاد زمینه خلاقیت و نوآوری و شکوفایی استعدادهای دانشجویان دانست و افزود: در این کارگاه دانشجویان به صورت مستقیم با اقتضائات صنعت و بازار آشنا می شوند و خروجی چنین دانشگاهی تربیت دانشجویان عالم و عملگرا خواهد بود که به عنوان کارآفرین مشکل اشتغال نخواهند داشت.

مهدویان در ادامه سخنان خود ارتباط مؤثر صنعت و دانشگاه را حلقه مفقوده جامعه ایران دانست و گفت: راه اندازی این کارگاه گامی برای ارتباط موفق صنعت و دانشگاه است و از رهگذر آن ما شاهد رشد و پیشرفت های تکنولوژیکی و صنعتی خواهیم بود و از سوی دیگر جذب منابع درآمدی جدید و افزایش سطح علمی و توانمندی های علمی و مهارتی در دانشگاه  را پیش رو خواهیم داشت.

Snapshot.jpg

آمارکل: 6271900