1398/02/14 :تاریخ انتشار

ساعت کاری دانشگاه آزاد در ماه مبارک رمضان
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی بخشنامه کاهش ساعت کاری در ماه مبارک رمضان سال 1398 را ابلاغ کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مجید مشکینی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی طی بخشنامه‌ای، کاهش ساعت کاری در ماه مبارک رمضان سال جاری را به رؤسای استان‌ها، واحدها و مراکز آموزشی و معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی (سما) ابلاغ کرد.

براساس این بخشنامه، ساعت اداری سازمان مرکزی، واحدها و مراکز دانشگاهی سطح استان تهران از ساعت 7:30 تا 14:30 تعیین می شود.

چنانچه براساس برنامه‌ریزی قبلی صورت گرفته، ساعت برگزاری کلاس های درسی و همچنین در ایام مبارک رمضان بعد از ساعت 18 قرار گرفته باشد، فعالیت واحدها و مراکز آموزشی پس از ساعت مذکور بلامانع است.

طبق این بخشنامه؛ با توجه به تنوع آب‌وهوایی و شرایط اقلیمی تصمیم‌گیری درخصوص چگونگی ساعت کاری کارکنان در این ایام در سایر استان ها و واحدهای تابعه برعهده شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مربوطه است.

همچنین هرگونه تصمیم‌گیری احتمالی هیأت محترم دولت درخصوص تغییر ساعت کاری در ایام مصادف با لیالی قدر در دانشگاه آزاد اسلامی نیز ملاک عمل قرار گرفته و قابل اجراست.