1397/08/07 :تاریخ انتشار

فرصت مجدد انتخاب رشته برای داوطلبان گروه پزشکی کنکور سراسری سال ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی از امروز آغاز می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، داوطلبان ذخیره‌ گروه پزشکی که فرم شماره ۱۵ واحدهای دانشگاهی را پر کرده‌اند، می‌توانند از روز دوشنبه ۷ آبان‌ماه دوباره انتخاب رشته کنند.

این انتخاب رشته تا چهارشنبه ۹ آبان‌ماه ادامه دارد و نتایج قطعی پنج‌شنبه ۱۰ آبان‌ماه اعلام خواهد شد.

داوطلبان توجه کنند که ظرفیت‌ این رشته‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی تغییری نکرده‌ است.

در این فرصت داوطلبان فرصت دارند رشته‌محل‌های مورد نظر را انتخاب کنند. این فرصت برای داوطلبانی است که نامشان در لیست ذخیره تاریخ ۲۳ مهر بود ولی در هیچ‌جا پذیرش نشدند.

این پذیرش براساس نمره تراز داوطلبان خواهد بود و هر داوطلبی که نمره بهتری کسب کرده باشند طبیعتاً در جایگاه بهتری قرار دارد.