1397/08/05 :تاریخ انتشار

اطلاعیه دانشگاه آزاد درباره انتخاب رشته داوطلبان ذخیره علوم پزشکی

مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص فرصت مجدد انتخاب رشته داوطلبان ذخیره رشته های علوم پزشکی اطلاعیه‌ای صادر کرد.

636761655209891033_lg.jpg

به گزارش گروه دانشگاه آزاد اسلامی از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، پیرو اطلاعیه شماره ۱ روز سه شنبه مورخ اول آبان ماه و سؤالات مکرر در خصوص فرصت انتخاب رشته مجدد داوطلبان ذخیره اعلام‌شده در تاریخ ۱۱ مهرماه بدین‌وسیله به اطلاع می‌رساند آن دسته از داوطلبانی که در اعلام ۲۳ مهرماه حائز شرایط پذیرش‌شده‌اند و امکان شرکت در فرآیند تکمیل ظرفیت این مرحله از آنها سلب شده است، طبق رویه هرساله می‌توانند در صورت کسب حدنصاب نمره لازم از نیمسال دوم سال تحصیلی جاری از تسهیلات انتقال و یا تغییر رشته در گروه علوم پزشکی بهره‌مند شوند.

شرایط ثبت درخواست توسط متقاضیان حائز شرایط پس از اعلام نتایج قطعی این مرحله در نیمه دوم آذرماه اعلام خواهد شد.

ضمناً به‌ منظور ایجاد شرایط ادامه تحصیل برای متقاضیان، در سامانه انتخاب رشته علاوه بر امکان انتخاب یکصد رشته/ محل از گروه علوم پزشکی، گزینه انتخاب دانشگاه در رشته‌های گروه غیرپزشکی نیز در نظر گرفته خواهد شد.