1397/06/29 :تاریخ انتشار

ثبت نام دانشگاه آزاد اسلامی تا 31 شهریور تمدید شد

رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین و 72 تن از یاران وفادارشان و با توجه به تعطیلات تاسوعا و عاشورای حسینی مهلت ثبت نام و ویرایش رشته/ محلها یا اضافه نمودن سایر گروههای آزمایشی دوره های کارشناسی و کاردانی(( پیوسته و ناپیوسته )) پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی تا ساعت 24  شنبه 31 شهریور تمدید شد.

دکتر امیر رضا شاهانی ادامه داد: همچنین با پایان یافتن مهلت ثبت نام، ویرایش اطلاعات فردی ، نوع دیپلم و معدل دیپلم برای داوطلبانی که در دوره های پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی انتخاب رشته نموده اند، فعال شده و تا ساعت 24 یکشنبه 1 مهر ادامه خواهد داشت .این ویرایش شامل کلیه دوره های کارشناسی و کاردانی اعم از پیوسته و ناپیوسته می باشد.

وی تاکید کرد : ویرایش اطلاعات فردی ، نوع دیپلم و معدل دیپلم داوطلبان فقط  1 نوبت  امکان پذیر است و به تقاضاهایی که به هر طریق دیگر و بعد از اتمام مهلت ثبت نام واصل گردد ترتیب اثر داده نمی شود.

روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی