1397/06/24 :تاریخ انتشار

شنبه 24 شهریور ،آخرین فرصت ثبت نام دوره های کارشناسی و کاردانی (پیوسته و ناپیوسته ) پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی

داوطلبان دوره های کارشناسی و کاردانی(( پیوسته و ناپیوسته )) پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی می توانند نسبت به  ثبت نام ، ویرایش رشته/ محلها یا اضافه نمودن سایر گروههای آزمایشی اقدام نمایند.
همچنین با پایان یافتن مهلت ثبت نام، ویرایش اطلاعات فردی ، نوع دیپلم و معدل دیپلم برای داوطلبانی که در دوره های پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی انتخاب رشته نموده اند، فعال شده و تا ساعت 24 یکشنبه 25 شهریور ادامه خواهد داشت.این ویرایش شامل کلیه دوره های کارشناسی و کاردانی اعم از پیوسته و ناپیوسته می باشد.
شایان ذکر است ویرایش اولویتهای انتخابی داوطلبان فقط  1 نوبت  امکان پذیر است و به تقاضاهایی که به هر طریق دیگر و بعد از اتمام مهلت ثبت نام واصل گردد ترتیب اثر داده نمی شود.

روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی