1397/04/04 :تاریخ انتشار

رقابت 2500داوطلب در آزمون سراسری 97 به میزبانی واحد خوی

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی خوی خبر داد:«2500نفر داوطلب ورود به آزمون سراسری سازمان سنجش کشور سال 97 به میزبانی واحد خوی همزمان با سراسر کشور برگزار می شود.»

204.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از واحد خوی، دکتر محسن رشدی با بیان این که در این آزمون 2500 نفر داوطلب جهت ورود به دانشگاه های کشور در این واحد دانشگاهی به رقابت خواهند پرداخت، اظهار کرد:«طبق اعلام سازمان سنجش کشور، آزمون های عمومی و اختصاصی داوطلبان گروه های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی در صبح پنجشنبه مورخ97/4/7  داوطلبان گروه آزمایشی هنر در بعد از ظهر پنج شنبه مورخ 97/4/7 داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در صبح جمعه مورخ 97/4/8 و داوطلبان گروه آزمایشی زبان های خارجی در بعد از ظهر جمعه مورخ97/4/8  برگزار خواهد شد.»

وی افزود:«کارت های شرکت در آزمون کلیه گروه های آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبان های خارجی به همراه برگ راهنمای شرکت در آزمون از روز یکشنبه مورخ 97/4/3 لغایت روز چهارشنبه مورخ 97/4/6 برای مشاهده و پرینت بر روی پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار گرفته است و داوطلبان محترم می توانند با وارد نمودن شماره سریال کارت اعتباری ثبت نام (12 رقمی) و شماره شناسنامه و یا شماره پرونده و کد پیگیری ثیت نام (16 رقمی) و نام و نام خانوادگی، کدملی و سریال شماره شناسنامه یک نسخه پرینت از برگ راهنما و کارت شرکت در آزمون تهیه نمایند.»

دکتر رشدی تصریح کرد:« این واحد دانشگاهی قبل از شروع تعطیلات تابستانی با برنامه ریزی های انجام یافته در زمینه فراهم نمودن امکانات مناسب رفاهی و فضایی آرام برای داوطلبین تمام تلاش های لازم را به عمل آورده است.»

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد خوی گفت:«دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی با دارا بودن 70000 متر مربع فضای آموزشی، 140 رشته متنوع از کاردانی تا دکتری، 115 عضوهیات علمی تمام وقت، دو دانشکده فنی و مهندسی و علوم انسانی و کتابخانه جامع با بیش از یکصد هزار جلد کتاب در حوزه های مختلف علوم انسانی، فنی و مهندسی به عنوان یکی از بزرگ‌ترین مراکز آموزش عالی استان آذربایجان غربی و این شهرستان است که مسئولان سازمان سنجش کشور بر اساس حسن اعتمادی که به این مجموعه آموزش عالی به دلیل دارا بودن تجربه و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری که در برگزاری آزمون‌های سراسری دارد را به عنوان مکان برگزاری کنکور 1397 انتخاب کرده است.»