1397/04/04 :تاریخ انتشار

پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی به مناسبت هفته قوه قضائیه

رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد خوی ضمن گرامیداشت یاد شهید دکتر بهشتی و یاران با وفای ایشان، هفته قوه قضائیه را به پرچمداران عدالت تبریک گفت.

متن پیام به این شرح است

بسم الله الرحمن الرحیم

هفتم تیر، یادآور شهادت مظلومانه دکتر سیدمحمدحسین بهشتی و جمعی از مسئولان کشور در واقعه دردناک انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی در سال 1360 است که در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز قوه قضائیه نیز نامیده شده است. بدون شک قوه قضائیه یکی از ارکان مهم اجرای عدالت  در عرصه احقاق حق مظلومان و برقراری نظم و امنیت در جامعه نظام اسلامی به شمار می رود.

اینجانب با گرامی داشت یاد و خاطره شهید دکتر بهشتی و یاران با وفایش، هفته قوه قضائیه را به مجموعه متعهد و خدوم در قوه قضائیه و دست اندرکاران امر قضا تبریک عرض نموده و موفقیت روز افزون الهی در مسیر خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را برای این عزیزان آرزومندم.

دکتر محبوب  مهدویان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی