1397/04/03 :تاریخ انتشار

دانشگاه آزاد اسلامي واحد خوي بعنوان يك دانشگاه شاخص در سطح استان مطرح است.

حجت الاسلام دكتر ميرزايي مسئول نهاد رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي استان آذربايجانغربي در ديدار با دکتر محبوب مهدویان رياست واحد خوي ضمن تبريك انتصاب ايشان به اين سمت، از واحد خوي بعنوان «يك دانشگاه شاخص در سطح استان ياد كرد.»

DSC_0015.JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از واحد خوی، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی پتانسيل ها ي خاص واحد خوي در زمينه فرهنگي و اقتصادي را از جمله محورهاي اصلي ارزيابي اين واحد دانشگاهي در سطح استان و بويژه در شمال استان عنوان كردند.

دكتر ميرزايي با اشاره به نقش ثروت در گسترش امور فرهنگي افزود:«ورود دانشگاه آزاد اسلامي در مسير درآمد زايي غير شهريه اي را يك ضرورت عنوان كردند.»

در ادامه اين جلسه مقرر شد با توجه به منطقه بندي استان در زمينه اجراي طرح ضيافت انديشه اساتيد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوي بعنوان مركز اين طرح در شمال استان آذربایجان غربی باشد و در اين خصوص هماهنگي هاي لازم صورت گيرد.

اين دوره فرهنگي كه در ارتقاء علمي اساتيد نقش بسزايي دارد براي اساتيد واحد هاي خوي، ماكو و سلماس و مراكز تابعه در بازه زماني 17 الي 20 تير ماه 97 اجرا خواهد شد . و بر اساس زمان بندي و اطلاع رساني نهاد رهبري استان متعاقباً داوطلبين از طريق سايت این نهاد اقدام به ثبت نام خواهند كرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی ضمن تقدیر از تلاش های شبانه روزی حجت الاسلام و الملسمین میرزایی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی گفت:«حضرتعالی از جمله روحانیونی هستید که به عنوان یک نیروی متعهد و پرتلاش دارای وجهه دانشگاهی و روحانی هستید و استادان و دانشجویان احترام خاصی به جنابعالی و جایگاه نهاد رهبری در دانشگاه دارند.»

دکتر مهدویان افزود:« حضور جنابعالی در مدیریت طرح ضیافت اندیشه استادان باعث قدرت و انضباط در اجرای این طرح مهم فرهنگی در سطح استان خواهد بود.»

رئیس واحد خوی در ادامه این جلسه با تاکید بر اهمیت دوره های ضمن خدمت فرهنگی استادان در ارتقاء علمی آن عزیزان و نقش این قشر دانشگاهی در پیاده سازی منویات مقام معظم رهبری در زمینه تربیت استاد تراز انقلاب اسلامی بالا در کمیت و کیفیت این طرح را خواستار شد.»

دیروز : 2020
امروز : 1956