1396/11/24 :تاریخ انتشار

جلسه هم اندیشی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی با اعضای هیات علمی و کارکنان واحد خوی

استادان و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی میزبان اولین جلسه هم اندیشی دکتر محمود پوریوسف رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی و هیات همراه بود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از واحد خوی،این نشست صمیمی که با حضور دکتر محمود پور یوسف رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی و واحد رومیه، دکتر یکانی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی، هیات رئیسه و استادان و کارمندان در سالن آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار شد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان با اشاره به این که واحد خوی یکی از بهترین و قدیمی ترین واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی می باشد از مسئولین این شهر خواست در روند پیشرفت بیش از پیش این دانشگاه تلاش مضاعفی داشته باشند

وی با اشاره به کاهش 40 درصدی جذب دانشجو در دانشگاه های آزاد اسلامی در سطح کشور نسبت به سال های گذشته و ادامه دار بودن این روند بیان کرد:« باید همه همت خود را در راستای افزایش درآمدهای غیرشهریه و عدم وابستگی به شهریه دانشجویان به کار گیریم و در این زمینه نیازمند اقدامات موثر و اساسی در حوزه های مختلف و به ویژه کارآفرینی در امور پژوهشی و تحقیقاتی هستیم.»

5555555555555555555555555555.JPG

این مقام مسئول با اشاره به این که 90 درصد از درآمدهای این دانشگاه در سطح استان صرف پرداخت حقوق و دستمزد استادان و کارمندان این دانشگاه می شود، تصریح کرد:«باید به سمت و سویی حرکت کرد که جذب سرمایه غیر شهریه ای تحقق یابد و در این راستا بیش از 50 جلسه در خصوص طرح های درآمدزا با توجه به پتانسیل های علمی و توان مند عظیم این دانشگاه در سطح استان با استادان و نخبه های این دانشگاه برگزار شده و انشاءالله در آینده شاهد خبرهای خوش در این راستا خواهیم بود.»

333333333333333333.JPG

پوريوسف يادآور شد هدف از تشكيل چنين جلساتي در  دانشگاه را در راستاي اصلاح و تقويت دانشگاه دانست و همدلی، اتحاد و همکاری بین اعضای هیات علمی با بدنه دانشگاه روند رو به رشد دانشگاه را هموار خواهد کرد وی همچنین تدوام برگزاری جلسات هم اندیشی با استادان و کارمندان را خواستار شد.»

DSC_0011.JPG

دکتر لطفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی در ابتدای این جلسه با عرض تسلیت ایام سوگواری رحلت حضرت فاطمه و تبریک ایام الله دهه فجر و حضور میلیونی مردم شریف ایران در راهپیمایی 22 بهمن چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند ایران اسلامی، به تشریح دستاوردهای این نظام در ابعاد سیاسی، اجتماعی، نظامی و فرهنگی پرداخت و گفت تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی یکی از برکات این نظام مقدس است که با حمایت و پشتیبانی امام خمینی(ره) به درخت بالنده و تنومندی تبدیل شده است.

وی با اشاره به تغییرات در راس این دانشگاه گفت:«توجه جدی مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی در دوران مدیریت جدید در جهت حل مسائل موجب پویایی این دانشگاه شده و انشاء الله نوید بخش آینده درخشان خواهد بود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوی افزود:« امروز دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی پویاست و به منظور شفافیت بیش از پیش به طور متوسط هر 45 روز از طریق نمایندگان و بازرسان استان و یا سازمان مرکزی، حوزه های مختلف دانشگاه مورد بازرسی و ارزیابی قرار می گیرد.»

دکتر علیرضا لطفی تاکید نمود:« دانشگاه آزاد اسلامی می تواند با همدلی و همکاری بین اساتید،کارمندان و دانشجویان به دانشگاهی در سطح دانشگاه های تراز اول تبدیل شود.»

آمارکل: 5502032