1396/11/23 :تاریخ انتشار

آغاز ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت آزمون ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از 23 بهمن

ثبت نام پذیرفته شدگان تمامی رشته های تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از ۲۳ بهمن ماه آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، بنا بر اعلام مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی تمامی رشته های تکمیل ظرفیت دوره های کارشناسی ارشد سال ۹۶ دانشگاه در روزهای ۲۳ و ۲۴ بهمن ماه انجام می شود.

پذیرفته شدگان نهایی تمامی رشته ها در روزهای دوشنبه و سه شنبه 23 و 24 بهمن می توانند با در دست داشتن تمامی مدارک لازم جهت ثبت نام به واحدهای ذیربط که نشانی و شماره تماس آنها در سامانه اینترنتی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه به نشانی www.sanjesh.iau.ac.ir و سامانه دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس www.iau.ac.irدرج شده است، مراجعه کنند.

عدم مراجعه پذیرفته شدگان در روزهای تعیین شده به منزله انصراف از ثبت نام تلقی شده و هیچگونه اعتراضی پذیرفته نخواهد شد.

همچنین پذیرفته شدگان واحدهای علوم و تحقیقات، تهران مرکزی، تهران جنوب، تهران شمال، پزشکی تهران، الکترونیکی، سنندج، نجف آباد، تبریز، کرج، قم، قزوین، پرند، بروجرد، شیراز و اراک جهت اطلاع از چگونگی و زمان ثبت نام باید به سایت این واحدها مراجعه کنند.

گفتنی است نتایج تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی روز پنجشنبه 19 بهمن ماه اعلام شد و متقاضیان می توانند برای اطلاع از نتایج تکمیل ظرفیت به سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.net مراجعه کنند.

آمارکل: 5501995