1396/10/20 :تاریخ انتشار

امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی/ اعلام نتایج 7 بهمن

ثبت نام برای نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد اسلامی امروز (20 دی) پایان می یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، متقاضیان تنها تا پایان امروز ۲۰ دی ماه مهلت دارند با مراجعه به سامانه منادا به نشانی www.monada.iau.ir نسبت به ثبتنام برای نقل و انتقال و میهمانی اقدام کنند.

لازم به ذکر است مهلت تعیین شده به هیچ عنوان قابل تمدید نیست.

همچنین دانشجویان دختر متقاضی انتقال دائم نیز باید در سامانه منادا که اکنون برای ثبتنام نقل و انتقال دانشجویان باز است، ثبتنام کنند.

بنا بر اعلام مدیرکل دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، ثبتنام نیم سال دوم تحصیلی 97-96 دانشگاه آزاد اسلامی از ۷ بهمن آغاز میشود و بر همین اساس نتایج نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه قبل از زمان ثبتنام اعلام خواهد شد.

آمارکل: 5502013