1396/10/18 :تاریخ انتشار

پیگیری جدی برگزاری کرسی‌های نظریه پردازی در دانشگاه آزاد اسلامی

حجت‌الاسلام کلانتری مطرح کرد

پیگیری جدی برگزاری کرسی‌های نظریه پردازی در دانشگاه آزاد اسلامی

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در دوره‌های قبلی از نظر کمی رشد بسیار خوبی داشته و در دوره جدید تلاش داریم بحث کیفی مباحث آموزشی و پژوهشی را به صورت جدی دنبال کنیم. کرسی‌های نظریه‌پردازی نیز در همین راستاست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از فارس، حجت‌الاسلام کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در مجمع هیات حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی، گزارش از فعالیت‌های این دانشگاه درباره کرسی‌های نظریه‌پردازی ارائه کرد.

کلانتری در این مجمع درباره ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه کرسی‌های تخصصی و ترویجی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان است که نزدیک به 30هزار عضو هیات علمی دارد و این یک ظرفیت بزرگ است.

وی افزود: پیش‌بینی ما این است که پس از این مباحث گفتمانی و آشناسازی استادان با حوزه کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره دانشگاه آزاد اسلامی به موفق‌ترین و فعال‌ترین دانشگاه تبدیل شود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در دوره‌های قبلی از نظر کمی رشد بسیار خوبی داشته و در دوره جدید تلاش داریم بحث کیفی مباحث آموزشی و پژوهشی را به صورت جدی دنبال کنیم. کرسی‌های نظریه‌پردازی نیز در همین راستاست.

آمارکل: 5502018