1396/06/20 :تاریخ انتشار

دکتر لطفی رئیس واحد خوی یادواره شهدای دانشجو در واحد خوی برگزار می‌شود

دکتر علیرضا لطفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی گفت:«همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس یادواره شهدای دانشجویی شهرستان خوی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی برگزار خواهد شد

DSC_0073.JPG

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایسکانیوز از واحد خوی، در سومین جلسه برزگداشت یادواره شهدای دانشجوی شهرستان خوی که با حضور اعضای کمیته علمی و پژوهشی ستاد یادواره شهدای شهرستان ، دانشگاه  آزاد اسلامی، پیام نور، فرهنگیان، علوم قرآنی، و ادارات آموزش و پرورش، ارشاد اسلامی، و سازمان تبلیغات اسلامی و بسیج دانشجویی و با ریاست دکتر علیرضا لطفی جهت هماهنگی بیشتر در برگزاری هر چه با شکوهتر یادواره مذکور تشکیل گردید مصوب شد همایش یادواره شهدای دانشجوی این شهرستان در دانشگاه آزاد اسلامی خوی برگزار شود.»

دکتر لطفی با اشاره به این فرمایش مقام معظم رهبری «زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست»، گفت:« امروز به برکت همین خون شهدا است که انقلاب اسلامی در سایه ولایت و رهبری با اقتدار و عزت در جهان به سوی پیشرفت و تعالی گام بر می دارد.»

وی همچنین گفت:«باعث افتخار است که دانشگاه آزاد اسلامی خوی در این شهرستان میزبان یادواره شهدای عزیز دانشجو می باشد.»

شایان ذکر است در این جلسه در خصوص تصمیم گیری اهداف و محورهای یادواره (تشکیل دبیرخانه، مشخص نمودن اعضای هیات داوری،مقالات رسیده به دبیرخانه و محورهای همایش، استفاده از کتاب شهید غروبی به عنوان منبع مسابقه در روز مراسم، ارائه فراخوان مقاله، برگزاری یادواره شهدای دانشجو شهرستان خوی در واحد خوی در هفته اول مهرماه سال جاری همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس، نامگذاری ساختمان های مراکز آموزشی مزین به یکی از نام های شهدای دانشجو، دیدار با خانواده های شهدای دانشجو توسط روسای مراکز آموزشی با محوریت و هماهنگی مسئول بسیج دانشجویی شهرستان، و... بحث و تبادل نظر گردید.